Familieboek

Lautenbach – Vier eeuwen familiegeschiedenis.

In 1988 was er al heel veel bekend van de genealogie. Anton Lautenbach schreef zijn eerste brief op D-Day, 6 juni 1944. Henk Lautenbach begon in 1958 na de geboorte van de vierling in Deinum. Jacob Lautenbach wilde meer weten nadat hij in 1971 bij een tentoonstelling de geboorte van zijn grootvader vermeld zag in een doopboek. Ze hadden hun gegevens inmiddels onderling uitgewisseld.

Vanaf het begin was de ambitie: een boek publiceren met de genealogie van het geslacht Lautenbach. En dat is gelukt, het boek is verschenen in 2004 en gepresenteerd tijdens de prachtige familiedag op 15 mei 2004 in de Grote of Jacobijnerkerk in Leeuwarden. Het is een prachtige gebonden uitgave van bijna 600 pagina’s geworden met op het mooie omslag het familiewapen.

Het boek is te bestellen bij secretaris Ineke Lautenbach. Na ontvangst van uw betaling kan het afgehaald worden als u in de buurt van Nieuwegein of Leeuwarden bent, of toegestuurd per post.

Het boek kost € 50,- voor donateurs en anders € 55,- als u het afhaalt, voor verzendkosten ontvangen wij graag € 9,- extra.

Wilt u dit boek bestellen? Dat kan met het formulier op deze pagina!
Totaal